Nieuwe banden

Heeft u nieuwe banden nodig? Zomer-, winter of all-seasonbanden. Wij leveren alle maten en merken tegen de scherpste prijzen. Onze prijzen zijn incl. btw, montage, balanceren en zonder verrassingen achteraf. Neem contact met ons op voor de scherpste prijs.

Bandenservices

 • Banden wisselen

  U rijdt veiliger en heeft een betere wegligging als u na elke 15.000 kilometer de banden met het meeste profiel naar achter laat plaatsen. Bij de meeste personenauto’s slijten de banden op de aangedreven as sneller. Door het wisselen van voor naar achter slijten de banden gelijkmatig. Dit verhoogt uw veiligheid en zorgt voor een betere wegligging. Na iedere wissel balanceren wij uw banden voor maximaal rijcomfort. Voor bandenwissel betaalt u bij ons slechts 16,50 per band incl. btw en balanceren.

 • Banden balanceren

  Balanceren voorkomt hinderlijk trillen in het stuur en in de ophanging van de auto. Wij balanceren uw banden voor maximaal rijcomfort. Na balanceren rijdt u veiliger, prettiger en heeft u minder kosten als gevolg van bandenslijtage.

 • Bandenspanning

  Door met de juiste bandenspanning te rijden voorkomt u onnodige slijtage, rijdt u comfortabeler, zuiniger en veiliger. Wij controleren (gratis) de bandenspanning en vullen zo nodig bij.

 • Bandenreparatie

  Band lek? Wij stellen na inspectie vast of de band nog te repareren is of moet worden vervangen.

Siro Auto's
Duimstraat 13
8539 SB Echtenerbrug
Tel. 0514542070
E-mail: info@siro-auto.nl

Maak een afspraak